M’n nieuwe speeltje bevalt goed

M’n nieuwe speeltje bevalt goed

Begin dit jaar kocht ik een drone en een actioncam. Alleen fotograferen is het niet! Beeld moet bewegen, ik moet een verhaal kunnen vertellen wat de hele sfeer op het land weergeeft. Je moet er als het ware ingezogen worden. Dat is mijn doel.

De lat ligt dus erg hoog. Nog nooit gevlogen, nog nooit een professionele video gemaakt en nog nooit een verhaal compleet in beeld gebracht. Je zou hier een cursus voor kunnen volgen, maar omdat ik het beste leer door het te doen, heb ik 3 agrarische bedrijven uitgekozen waar ik kan oefenen. Als ik ook maar een uurtje tijd heb, kun je me nu vinden op het land. En ik kan je verzekeren dat het verschrikkelijk leuk is. Intussen leer ik ook nog zelf om de tractor te sturen, dus ik kan m’n geluk niet op.

Ik heb een youtube kanaal en deel daar de filmpjes die ik door het jaar heen maak. Op het eind van het jaar maak ik een soort jaaroverzicht waarin je de werkzaamheden op het land in vogelvlucht ziet.

Deze video wou ik alvast met je delen. En feedback is natuurlijk altijd welkom. Tenslotte ben ik lerende en kan ik van jou ook wat leren. Mail me