Kim aan het werk met de FENDT

Kim aan het werk met de FENDT

Op haar vrije zaterdagochtend  is in het prachtige kleine dorpje Kring van Dorth Kim aan het werk met de FENDT. Vandaag moet het grasland geïnjecteerd worden. En ik mag hier een mooi/stoer portret van maken

Na een aantal portretfoto’s van Kim gemaakt te hebben gaat ze aan de slag. Ik rij haar achterna het land op en kijk met m’n camera met haar mee.

Als snel blijkt dat het niet helemaal volgens plan loopt. De slang is er van de tank geschoten en die moet er natuurlijk zo snel mogelijk weer aan. In de haast zijn we de overal vergeten. Maar dat is helemaal geen probleem voor Kim. Oma wordt gebeld en binnen een paar minuten heeft Kim de overal aan en staat ze boven op de injector de slang vast te maken. Dit is snel gebeurd, en het werk kan beginnen.

Kim is een echte Powergirl. Overdag volgt ze de opleiding MBO-Loonwerk en gaat ze voor de HBO. In haar vrije tijd helpt  ze niet alleen thuis op het melkveebedrijf, maar werkt ze ook bij een loonwerker in de omgeving van Kring van Dorth. Het liefste wat ze doet is het landwerk met trekkers en machines en natuurlijk de koeien melken. En natuurlijk doet ze ook mee met de trekkertrek.

 

Kim uit Kring van Dorth

Kim repareert slang injector - agrarisch portret

agrarische fotografie - Kim maakt slang vast injector
Kim aan het werk met de Fendt
Girlpower Fendt -boerenportret
tractorgirl - portrait

Boerenmeisje met Fendt

boer&portret meisje bij Fendt - Kring van Dorth

Wil jij ook portret van jezelf of samen met anderen, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden

Volg agrifotograaf ook op facebook